top of page

Frequently Asked Questions

 • Doe je ook gewone Tattoo sessies?
  Ja, via mijn instagram bied ik deze aan. Wanneer ik hier plek voor heb, zet ik dit in mijn stories en kun je hier op reageren.
 • Wat houdt een Ceremonie in?

  Een Ceremonie is gebouwd op samenkomen, rituelen en eren. We staan we stil bij datgene waarvoor we samen komen, jouw transformatie. We hebben aandacht en respect voor elkaar en ons proces. We eren ons samenzijn en onze gezamenlijke reis. We zoeken de diepere lagen. We zorgen vooral voor een mooie ervaring waarop je met liefde kunt terugkijken.
 • Wat is je werkwijze?
  Ik werk met een machine. Ik zie haar als een Spiritual Tool en een verlengstuk van mijzelf. Mijn Ceremonies zijn peaceful en meditatief. Vaak vinden mensen het ontvangen van een Tattoo een bijzonder proces waarin sommigen reizen, in meditatieve stand komen of in slaap vallen. Iedereen ervaart dit op een eigen manier. Ik heb een zachte hand en een zachte energie.
 • Wat is de investering?
  De investering in een Healing Tattoo Journey verschilt en hangt vooral af van de grootte en plaatsing van jouw Tattoo. Wanneer je een aanvraag doet, ontvang je een schatting van de prijs.
 • Hoe maak ik een afspraak?
  Via de website doe je een aanvraag. Je komt dan automatisch op de wachtlijst en je ontvangt binnen twee weken praktische informatie.
 • 
Zijn mannen ook welkom?
  Iedereen die zich geroepen voelt, mag een Ceremonie aanvragen.
 • Waar is je studio gevestigd?
  In Rotterdam-Zuid. Dit is een privé studio dus ik werk alleen op afspraak. Het adres ontvang je na het maken van een afspraak.
 • Krijg ik van te voren het ontwerp te zien?
  Er zijn twee opties: 1. We gaan compleet open onze Ceremonie in en channelen ter plekke sámen het ontwerp (ik begeleid je hierbij). 2. Ik ontwerp vooraf een Tattoo voor je en deze bespreken we. Trust the Process. Het heeft absoluut geen zin om mij te vragen wanneer je het ontwerp ontvangt. Probeer te blijven vertrouwen. Het ontwerp komt organisch tot stand & it cannot be rushed. In het ontwerp probeer ik zoveel mogelijk mee te nemen uit wat jij me meegeeft maar ik moet wel ruimte en vrijheid ervaren om dit op mijn eigen manier te interpreteren. Een (lange) lijst met eisen werkt beperkend en is niet reëel.
 • Is het ontwerp bespreekbaar?
  Wanneer jij en ik ons compleet openstellen en we ruimte hebben gemaakt voor onze ZielsConnectie, komt hier altijd iets moois uit. Gelukkig is dit bijna altijd het geval maar toch kan het ook gebeuren dat dit net anders loopt. En dat is ook okay. Wanneer ik het ontwerp + Reading stuur, vraag ik je om beiden zo open mogelijk te ontvangen en op je in te laten werken. Welke gevoelens mogen er naar boven komen en wat doet het met je? Ik vraag om je gevoelens heel bewust te observeren en mij, later als je het hebt kunnen laten bezinken, deelgenoot te maken van je proces. Het is altijd mogelijk om een ontwerp aan te passen. In het ontwerp probeer ik zoveel mogelijk mee te nemen uit wat jij me meegeeft maar ik moet wel ruimte en vrijheid ervaren om dit op mijn eigen manier te interpreteren. Een (lange) lijst met eisen werkt beperkend en is niet reëel.
 • Ik heb een eigen ontwerp, kan ik die laten zetten in een Ceremonie?
  Dat ligt heel erg aan het ontwerp en wie dit heeft ontworpen. Over het algemeen kun je op mijn instagram zien wat mijn stijl is en moet het hierin passen. Daarnaast wil ik voelen welke energie het met zich meedraagt en moet deze ook matchen. Heb je zelf een schets gemaakt, dan is dit natuurlijk heel erg welkom. Jouw energie nodig ik graag uit in het ontwerp!
 • Mag ik iemand meenemen?
  Nee. Ik besteed graag al mijn tijd en aandacht aan jou en het proces. (GroepsCeremonies uitgezonderd).
 • Doe je ook cover-ups?
  Nee.
 • Ik heb eczeem, kan ik wel een Tattoo ontvangen?
  Dat verschilt per persoon. Zelf ben ik geen expert en dus geef ik hier geen advies over. Neem hiervoor altijd contact op met een dermatoloog.
 • Wanneer is dit iets voor mij?
  Als je je geroepen voelt. Als je een hele diepe "JA" voelt. Als je dit ziet als een investering in jezelf.
 • Wanneer is dit niet iets voor mij? 
  Als je dit doet omdat je het "gewoon leuk lijkt". Als je het te duur vindt. Als je twijfelt. Als je mijn werk en de investering die ik vraag, vergelijkt met anderen; wat ik doe is uniek en niet te vergelijken.
 • Mag ik iets meebrengen naar de Ceremonie?
  Je mag alles meenemen dat je wil. Attributen die voor jou belangrijk zijn.
 • Ik weet nog niet op welke plek ik een Tattoo wil, kan je helpen?
  Als je voelt dat het tijd is voor een Tattoo maar je weet nog niet waar deze mag komen, kan ik je helpen bij het ontdekken van welke plek dit mag worden. Wat jij zelf kunt doen in dit proces is: - mediteren en aanvoelen of een plek zich aandient - het Universum/Bron/Spirit/etc. (wat voor jou kloppend is) vragen om een Message
 • Kan ik een consult boeken?
  Wanneer je mij eerst wil leren kennen of graag met mij in gesprek wil over een mogelijke Tattoo Journey, is het zeker mogelijk om eerst een consult in te boeken. Het consult is een online consult en kost €111,-. Een factuur is mogelijk en hier komt dan 21% BTW bij. Besluit je hierna dat je een "JA" voelt, kom je op de wachtlijst. Om een afspraak te maken stuur je een mail naar info@safespacetattoos.com.
 • Is een factuur mogelijk
  Een factuur met vermelding van "Coaching & Healing" is mogelijk en hier komt dan 21% BTW bij.
 • Kan ik mijn Tattoo laten bijwerken?
  Je bent welkom voor een recap-gesprek en om je Tattoo laten bijwerken. De kosten zijn €50 per uur.

Contact opnemen
Zorg a.u.b. dat je de hele website hebt gelezen voordat je contact opneemt. 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page