top of page
SHANTI_by_LandaPenders-22.jpg

Opleiding
Ceremonieel

Tattoo Artiest

Do you feel the Call?

✨  Countdown tot transformatie ✨ 

Over 2 weken vindt de 
OPENINGSCEREMONIE
plaats!!

SHANTI_by_LandaPenders-38_edited.jpg

Je voelt het: een Call.

Je wilt het tatoeëren op een andere manier de wereld inbrengen. Op een zachtere manier.
Zoals het altijd is gedaan;

Dieper verbonden met jouw klanten

en met jezelf.
 
Zodat je de heiligheid kan laten terugkeren 
in het oeroude ritueel van het Tatoeëren. 

Zodat je begrijpt wat het
energiewerk is, 
zoals onze Ancestors dat ook begrepen.


Zodat je jouw creativiteit eindeloos kunt laten vloeien
en altijd vaart op jouw
intuïtie


The Tribe is Gathering...
Sluit jij aan?


 

- Shanti, Intuitive Ink Alchemist

SHANTI_by_LandaPenders-22.jpg

NIEUW TOEGEVOEGD:
Leer HandPoken


 

HandPoke Expert William van Chakana Rituals zal ons twee dagen begeleiden en zijn expertise rondom deze Ancient Tattoo Technique met ons delen. Je leert het op deze manier van de beste en krijgt de kennis mee om zelf te beginnen want; leren Tatoeëren doe je door vlieguren te maken. 

 

Het is NU tijd

Het is NU tijd voor deze vorm van Tatoeëren. Steeds meer mensen worden zich bewust van 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲, 𝗳𝗿𝗲𝗾𝘂𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲 𝗲𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲. We worden letterlijk spiritueler en zoeken meer betekenis.  We willen verder gaan dan "alleen een plaatje" vereeuwigen; we willen een prachtige ervaring met een Tattoo als kers op de taart. 𝗔𝗹𝘀 𝗰𝗲𝗿𝗲𝗺𝗼𝗻𝗶𝗲𝗲𝗹 𝘁𝗮𝘁𝘁𝗼𝗼-𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲𝘀𝘁 𝗵𝗲𝗯 𝗷𝗲 𝗱𝗲 𝗸𝗲𝗻𝗻𝗶𝘀 𝗲𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝘃𝗲𝗿𝗺𝗼𝗴𝗲𝗻 𝗼𝗺 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝘂𝗻𝗶𝗲𝗸𝗲 𝘀𝘁𝗲𝗺𝗽𝗲𝗹 𝘁𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗸𝗸𝗲𝗻. Er is steeds meer vraag naar een 𝗖𝗲𝗿𝗲𝗺𝗼𝗻𝗶ë𝗹𝗲 𝗲𝗻 𝗯𝗲𝘄𝘂𝘀𝘁𝗲 𝘃𝗼𝗿𝗺 van tatoeëren. Ook wanneer mensen nog niet precies weten wat een "Tattoo Ceremonie" inhoudt, is er direct al een interesse gewekt. Het ráákt ze en plant een zaadje zodat de behoefte hiernaar groeit. 🌱    Als Ceremonieel Tattoo Artiest, ben je van onschatbare waarde. Je brengt een oude vorm van Tatoeëren terug in een wereld die dit hard nodig heeft.    De Tattoo wereld zoals we die nu kennen, is vaak hard en masculien. Er is echter behoefte aan verzachting en meer vrouwelijke energie. Zodat een grote groep mensen, die wel een Tattoo wil maar zich niet "veilig" voelt in deze harde cultuur, een plek krijgt waar ze terecht kunnen. Je leert in de opleiding de ruimte te creëren voor degenen die zoeken naar meer betekenis & tijd voor hun verhaal. Daarnaast leer je hoe je een veilige plek creëert voor mensen met Tattoo-trauma en andere negatieve ervaringen zodat je ook deze mensen kunt ontvangen. Wij laten zien dat het ook anders kan.

Resoneert dit met Jou?

Herken jij je in het volgende?

Je bent een gevoelig mens en zou jouw gevoeligheid wel willen inzetten op een manier waardoor je niet leegloopt maar haar juist kan gebruiken als jouw superpower

 

Je bent voelt een diepe passie voor het werken als Tattoo artiest, het werken met mensen en je creativiteit laten vloeien.

 

je wil meer dan "het zetten van plaatjes". Je voelt dat er een diepere laag te ontdekken is. Misschien raak je die af en toe al aan in je dagelijkse leven, en je voelt de behoefte om dit te verkennen, verdiepen en snel te integreren in jouw Tattoo Art zodat jij onvergetelijke ervaringen kunt meegeven aan jouw klanten en jij steeds meer vervuld raakt van jouw werk.

 

Samen kunnen we jouw werk naar een hoger niveau tillen, waarbij jouw unieke stijl en diepere betekenis samenkomen.

 

Samen gaan we ontdekken hoe jij je kunt afstemmen op de wereld van energie, de fysieke laag, het ongeziene veld en hoe jij dit alles verweeft in jouw eigen taal en in jouw werk als Ceremonieel Tattoo Artiest!
 

SHANTI_by_LandaPenders-8.jpg
IMG_2911.JPG

Leer HandPoken
een Ancient Technique

HandPoke Expert William van Chakana Rituals zal ons twee dagen begeleiden en zijn expertise met ons delen. William is opgeleid als HandPoke artiest en heeft jarenlange ervaring. Nu is hij volledig werkzaam als Ceremonieel Tattoo Artiest. 

Hij leert je de techniek van het HandPoken waardoor jij snel aan de slag kunt met het zelf oefenen.

Tatoeëren leer je door zo veel mogelijk vlieguren te maken. Dat maakt het ook een reis zonder einddoel.

Na al die jaren ben ik nog steeds niet uitgeleerd en daardoor ben ik dit ook gaan zien als één lange reis waarin ik mag blijven evolueren, spelen en ontdekken. 


 

Geen opleiding maar een  Soul Journey

Ik noem het een opleiding maar eigenlijk is het een reis naar binnen toe. Je zult een ongelofelijke persoonlijke groei doormaken want; 

✨ Je werkt als Tatoeëerder meer verbindend, verdiepend en daardoor ervaar jij meer voldoening

 

✨ Je wordt gecoached en daardoor leer jij jezelf beter kennen en wat jou onderscheid.

✨ Je leert je afstemmen op de energie van je klant en haar/zijn wensen waardoor je de vertaalslag naar een ontwerp beter leert maken.

 

✨ Je versterkt jouw intuïtie waardoor je werk zuiverder wordt. 

 

✨ Je leert jouw gevoeligheid inzetten en verheldert jouw communicatie met Spirit/je spiritguides

 

✨ Je leert meer over jouw Human Design en hoe jij deze kunt inzetten in jouw werk waardoor je een beter inzicht krijgt in hoe jij het liefste en het beste werkt.

✨ Je gaat een nieuwe relatie met geld aan waardoor er meer flow ontstaat.

✨ Je leert in dienst te staan van jouw Missie als Tatoeëerder en zo haal jij nog meer voldoening uit jouw werk en draag je bij aan een mooiere wereld.

✨ Je leert hoe je je op de socials kunt neerzetten zodat jij jouw fijnste klanten aantrekt. Je ontvangt foto's zodat je direct kunt beginnen met content maken.  

✨ Gedurende de hele opleiding sta je in verbinding met mij en de Tribe waardoor je een vangnet hebt en alles kunt delen. 

SHANTI_by_LandaPenders-52.jpg
SHANTI_by_LandaPenders-22.jpg

Na de opleiding:
(over 6 maanden!)

DURF JIJ

Jezelf ONGEGENEERD neerzetten. Je durft jezelf te laten zien en je STRAALT ☀️

WERK JIJ

Als Ceremonieel Tattoo Artiest, een nieuw HOOFDSTUK in jouw leven 📖

VOEL JIJ

Dat je connectie met SPIRIT is verdiept en kun je meer zakken in OVERGAVE en vertrouwen ❤️

REVIEW

“Ik heb altijd al een Tattoo gewild, maar ik wilde niet "zomaar" een plaatje.

Dit was waar ik altijd al naar zocht.

Stel je voor...

Dat je minder kunt gaan "werken" en meer kunt verdienen. Hierdoor kun je steeds meer werken vanuit creativiteit & flow waarvan jouw hart weer gaat dansen. Hoe?

 

Je kunt meer tijd nemen voor jouw klant; zij voelen zich gezien en gehoord wat zij ervaren als een supergroot cadeau. Je kunt hierdoor vertragen; geen plaatjes eruit knallen maar waardevolle Tattoo Journeys aanbieden.

Je leert hoe je klanten optimaal kunt betrekken in het hele proces (van aanmelding tot ver na de de Tattoo Ceremonie) zodat zij een ultieme verdieping & verbondenheid voelen met hun Tattoo en met jou als hun artiest.

 

Zo maak je er een hele uitgebreide ervaring van zonder dat jij hier in de overdrive gaat.

SHANTI_by_LandaPenders-49.jpg
SHANTI_by_LandaPenders-12.jpg

Afstemmen & Channelen

Afstemmen is het proces van je voorbereiden en in lijn brengen met een hogere energie of bewustzijn, en channelen is het daadwerkelijke doorgeven van de ontvangen informatie. In ons geval; het ontwerpen van een unieke Tattoo.

Je leert unieke ontwerpen channelen door je af te stemmen op jouw klant, ook als je ze nog nooit hebt ontmoet.

Je duikt in het veld van de ander en leest/ziet/voelt deze energie. Dit werkt voor iedereen anders en we onderzoeken hoe dit voor jou werkt. Daarna leer je hoe je deze informatie kunt vertalen in een uniek en afgestemd tattoo-ontwerp.
 

Hierdoor zul je klanten omver blazen met wat jij kunt voelen bij hen, kun jij een superpersoonlijk ontwerp creëren en kun je hen extra goed begeleiden.

Human Design

Je ontvangt een 1:1 HD sessie van een expert en je krijgt daar een rapport van.

Toen ik mijn eerste Human Design Reading en rapport ontving, vielen er ontzettend veel puzzelstukjes op hun plek. Ik begreep eindelijk waarom sommige dingen mij niet lukten en waarom andere dingen een tweede natuur voor mij waren. Het voelde alsof ik een spiegel voorgehouden kreeg en een gebruiksaanwijzing over mezelf ontving.

Ik ontdekte dat ik een Projector ben: "Projectors zijn van nature ontworpen om gidsen en leiders te zijn. Ze hebben het vermogen om anderen te begrijpen en te begeleiden, vooral door inzicht te bieden in hoe systemen en processen efficiënter kunnen werken."

Sinds ik dit weet, is mijn werk ook makkelijker geworden. Ik begrijp waar mijn energie & kracht liggen en kan dit nu inzetten binnen mijn bedrijf. Zo zijn de rol van "gids" en deze opleiding van nature ontstaan; it is what I do best. 

20220712091629_IMG_3466_1.jpg
Schermafbeelding 2024-03-21 om 20.26.14.png

New story.

We gaan onderzoeken wat jouw overtuigingen zijn rondom jezelf en geld, zodat jij zo succesvol mogelijk wordt.

We zullen oude overtuigingen loslaten met rituelen en een nieuw verhaal schrijven. Je leven is maakbaar, en dat ga jij ervaren!

Samen identificeren we de beperkende gedachten over jezelf en geld. Welke overtuigingen staan je succes in de weg? Door deze patronen te doorbreken, kunnen we transformeren.

Met krachtige rituelen nemen we afscheid van oude overtuigingen en creëren ruimte voor een nieuw verhaal waarin jij de regie hebt. Je zult ontdekken dat jij de regie hebt en dat jij de kracht hebt om positieve veranderingen aan te brengen, met hernieuwde energie en vertrouwen.

Foto's & Socials

We kijken naar socials; wat werkt wel en wat werkt niet. Hoe kun jij je het best profileren zodat jij de fijnste klanten aantrekt?

Je leert hoe je jezelf kunt neerzetten zodat mensen je direct leren kennen en jouw energie ervan af spat.

En dit is echt een mega bonus; ik maak gedurende de opleiding foto's & portretten zodat jij direct kunt beginnen met content maken.

 

No more hiding; we gaan je écht neerzetten! (Komt die opleiding fotografie van mij ook nog van pas ;))

IMG_8794.jpg
Schermafbeelding 2024-03-21 om 20.25.50.png

Begeleiding & Coaching

Je ontvangt tijdens de LIVE dagen begeleiding en coaching maar óók daarnaast blijf ik meekijken én kun je terecht bij de Tribe. Want het proces van transformatie vindt niet alleen plaats wanneer wij elkaar zien maar ook juist daarbuiten

Ik geef mijzelf 100%, ben committed en verwacht dat ook van jou. Samenwerken is hierin key. 

Doordat ik Human Resource Management (coaching) heb gestudeerd en opleidingen volg in Mediumschap, Bewustwording & Healing, kan ik jou op verschillende lagen coachen.

In het traject zullen we een moment kiezen om een 1:1 sessie te doen waarin ik heel gericht met je mee kan kijken. 

Morgan, HD-expert is ook aanwezig om ons te begeleiden vanuit haar HD kennis. 

Energiewerk

Wanneer je Tatoeëert, ben je heel intiem met een ander bezig. Je zit in elkaars energie en zodra je je daar bewust van bent en leert hier mee om te gaan, kun je hier heel veel mee doen.

 

Je bent energetisch met elkaar verbonden, niet alleen tijdens het fysieke proces van het zetten van de Tattoo maar ver daarvoor al en lang daarna nog. Je leert in de opleiding wáár en hóé je aanwezig kunt zijn in het proces binnen jouw eigen tijd en vermogen (dus begrensd).

Het hele proces is een uitwisseling van energie. Wanneer je daar intentioneel, bewust en respectvol mee omgaat, wordt het een verdiepende reis wat zorgt voor een extra vervullende ervaring voor zowel jou als je klant.

SHANTI_by_LandaPenders-22.jpg
20220717130830_IMG_3988.jpg

Gathering of the Tribe

Je doet dit niet alleen. Dankzij deze opleiding hoef je jouw proces niet alleen te doorlopen; maar in een Tribe. Met gelijkgestemden met wie je kunt delen en die jou kunnen dragen, jou kunnen spiegelen

Een Tribe die je erdoorheen helpt wanneer je dit nodig hebt en je successen met jou viert.


Dit werkt als een accelerator. Je zult sneller de diepte in kunnen duiken. 

En het mooiste van alles: je hoeft niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden, 

(dat heb ik al voor je gedaan ;) ) 
 

Rituelen

Rituelen horen bij mij. Ik doe er onderzoek naar vanuit een grote interesse en krijg rituelen doorgegeven van boven.

 

Ik voer ze dagelijks uit. Ze zijn mijn manier van verbinden met mezelf en de (ongeziene) wereld om ons heen. Ik heb geleerd hoe krachtig ze kunnen zijn en hoe ze een diepe betekenis geven aan de Tattoo ervaring. 

In de opleiding neem ik je mee in hoe dit werkt, ga je zelf de kracht ervan ervaren en leer je hoe jij je eigen rituelen kunt creëren. 

 

DSC_6769-Edit-scaled.webp

Tattoos zitten in ons DNA

Tattoos zijn er altijd al geweest en zullen er altijd zijn. Omdat er steeds meer mensen gaan Tattoeeren, is het belangrijk dat jij je kunt onderscheiden.


Tattoos zitten in ons DNA, een intrinsiek verlangen om onszelf te versieren, om ons verhaal te vertellen, een eigen identiteit te creëren. 
 

In oude stammen en culturen waren tatoeëerders cruciaal. Ze waren bewaarders van geschiedenis, genezers en verbinders van de gemeenschap. Tattoos vertelden persoonlijke verhalen, symboliseerden reizen en overwinningen, en boden bescherming tegen kwade geesten.

Naast hun artistieke rol fungeerden tatoeëerders ook als genezers. Het tatoeëren werd gezien als een heilig proces, met rituelen die de spirituele verbinding versterkten.

Ceremonieel Tatooeren zit in ons DNA. 

Dit is de toekomst

En tegelijkertijd is dit ancient history. Ik weet het zeker. Dit is altijd zo geweest en deze manier van tattoeëren, het bewustzijn rondom tattoos, het bewustzijn rondom het energiewerk dat tattoos is, keert terug.

 

We zijn ons weer gaan herinneren. We voelen een aantrekkingskracht tot deze Sacred Way, de mogelijkheid tot een tattoo-ceremonie. Het ráaákt mensen, het spreekt tot de verbeelding en het gevoel. Dat komt omdat we iets herkennen en (terug)verlangen naar hoe tattoos zijn beschouwd: als poorten naar de ziel, als krachtsymbolen, als identiteitsvorming, als uiting van wat er van binnen leeft, ter viering van het lichaam of mijlpalen.

IMG_2080.JPG

REVIEW

" Ik voelde me met Liefde ontvangen en behandeld. Je Liefdevolle Energie vloeit voort in je werk en dat was te voelen. De studio en jijzelf zijn heel rustgevend, waardoor ik me kon focussen op het transformatieve Proces. Ik ben in pure extase (tot tranen toe) naar huis gereden. Ever grateful. "

50 mensen op de wachtlijst

Zo veel van mijn klanten VOELEN diep van binnen dat ze een Tattoo willen, op zoek zijn naar een bepaalde ervaring van diepgang en verbinding die vaak mist. Wanneer ze mijn manier van werken zien klikt alles Ze voelen dat dit is waar ze naar op zoek zijn.

 

Er is zodanig veel behoefte en vraag dat ik al ruim een jaar mijn klanten kan "uitkiezen". Op dit moment heb ik ongeveer 50 mensen op de wachtlijst en deze lijst groeit nog steeds.

 

Ik heb de luxe dat ik echt alleen maar een Tattoo Journey aanga met mensen met wie ik een energetische match voel.

SHANTI_by_LandaPenders-31.jpg

UNIEKE KANS

Deze opleiding is UNIEK. Toen ik begon met het opzetten van Safe Space Tattoos, wist ik nog niet van het bestaan van "Ceremonieel Tatoeëren" af. Niemand doet wat ik doe maar ik neem jou graag mee in mijn methode. Ik geef je alle tools mee en sta je bij in het proces van het creëren van jouw eigen unieke werkwijze. De opleiding is holistisch en combineert het aardse en het zakelijke met het spirituele. 

IMG_0342.JPG

Ik ben Shanti

Jouw gids op deze Soul Journey

Vier jaar geleden zag mijn leven er compleet anders uit. Mijn HRM-diploma lag te verstoffen terwijl ik in de zorg werkte, een baan die me eigenlijk helemaal niet gelukkig maakte. Het voelde alsof ik vastzat in een moeilijke periode, mijn creativiteit was ver te zoeken. Ik wist diep van binnen: er moet iets veranderen.

Voordat je verder leest, houd dit in gedachten: op dat punt in mijn leven was mijn enige "ritueel" het kopje koffie in de ochtend en was mijn "spiritualiteitsniveau" tot ver onder het vriespunt gedaald.

En toen, op een dag, ontving ik een heldere boodschap vanuit een ongeziene wereld: "Jij gaat tatoeëren." Het was een bizarre wending in mijn leven. Plotseling werden mijn ogen geopend voor nieuwe mogelijkheden en ik stortte me er volledig op om binnen een jaar mensen te kunnen ontvangen voor Tattoo Ceremonies.

Het was een sprong in het diepe, een onverwachte ontdekkingstocht die me heeft gevormd tot wie ik vandaag ben en mijn vraag aan jou is;
 

Ben jij ook klaar voor deze sprong?
SHANTIFEB24_by_LandaPenders-31.jpg

EEN CADEAUTJE VOOR JOU!

Meld je NU aan ontvang jouw eigen
Ceremony Set
ter waarde van €200,-
cadeau
!!Bestaande uit een houten Crystal Grid én een Sacred Stick,
dit zijn “Sacred Tools” welke ik zelf maak

en ook gebruik voor mijn spiritual practices.
Je ontvangt deze zodat je direct zelf aan de slag kunt met jouw Ceremonies.

 

2C250E4E-D168-40A5-A337-D67E2E2DB2CC.JPG

Ceremony Set

-FAQ-

01

Voor wie is deze
opleiding?

Voor de zielen die iets voelen bij mijn werkwijze. Spreekt dit tot je ziel? Resoneert het met jouw hart? Dan ben je welkom. 
 

02

Ik kan nog niet Tatoeëren, kan ik dan meedoen?

Ja dat kan; in ieder geval twee dagen zijn gewijd aan het leren HandPoken. Dit is een techniek waarbij je met de hand, dus zonder machine, een Tattoo aanbrengt. Daarnaast deel ik mijn kennis met jou.

03

Wat is de investering?

Die is €4500 exclusiev BTW (dit krijg je natuurlijk terug). Je kunt betalen in termijnen van 12 en 6. Bij iedere betaling ontvang je een factuur.

04

Kan ik kennismaken?

Zeer zeker, ik vind het altijd fijn om te connecten dus als je vragen hebt, laten we dan een vrijblijvend gesprek aangaan. Je kunt dan het formulier onderaan de pagina invullen. 

SHANTI_by_LandaPenders-21.jpg

Praktisch:

Het spirituele en het aardse is met elkaar verbonden. Het ene kan niet zonder het ander en dit zie je terug in de opleiding. Het is niet zweverig maar juist heel "down to earth" en daardoor voor iedereen die de roeping voelt, van waarde. 

De opleiding bestaat uit 8 LIVE bijeenkomsten op de vrijdag in Rotterdam Zuid.

 

✨ Je leert de basisbeginselen van het HandPoken; hierna kun jij zelf gaan oefenen.

✨ Je een eigen Ceremonieset twv €200. 
✨ Je ontvangt één 1:1 sessie met mij. 
✨ Je ontvangt een HD-sessie met Morgan Leigh & ontvangt een HD rapport.
✨ Je ontvangt gedurende de opleiding foto's voor content.

✨ Je staat in verbinding met je Tribe middels Telegram. Hier ontvang je ook ondersteuning & feedback van mij.
 

Data: 28/06, 19/07, 09/08, 30/08, 20/09, 18/10, 15/11, 06/12.

Heb je hier vragen over? Voel je vrij en uitgenodigd om een intake aan te vragen.

SHANTI_by_LandaPenders-18.jpg

Kennismaken?

Wil je weten of deze opleiding écht aansluit bij jouw wensen? Laten we eens kennis maken! 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page