top of page

Ik ben Shanti.
Jouw Spiritual Ink Alchemist & Guide

Tattoos zijn altijd al belangrijk geweest in mijn leven. Ik vond het altijd al fascinerend dat iemand haar/zijn eigen lichaam zó durfde te transformeren, zó durfde te staan voor eigen keuzes. Ik vond het prachtig, krachtig & dapper. 

Mijn Journey als Tattooist begon een paar jaar geleden.  
Ik kreeg een Message door, vanuit de ongeziene wereld. Het was er ineens, heel helder wist ik: ik word Tattoo artiest. En ik voelde daarin ook de uitnodiging om dit op mijn eigen manier te doen:
 

In Ceremonievorm. Met ruimte en tijd voor jou en jouw verhaal. Vanaf daar heb ik me de kunst van het tatoeëren eigen gemaakt. 

En ik voelde ook; ik wil niet streven naar perfectie. Wanneer we dat los laten, komt er ruimte voor wat mag zijn. And that is when Magic happens. 

Wanneer het niet meer gaat om het perfecte plaatje, maar om de representatie, de symboliek, de betekenis en de hele ervaring, zijn het niet alleen maar plaatjes, maar worden het Sacred Markings. Zoals het altijd was bedoeld. 


Ik sta in contact met de ongeziene wereld. En dat is werkelijk een zegen. Een thuiskomen. It amazes me and humbles me at the same time. Het is een verdieping op mijn werk als Tattooist.

Dit is mijn Zielmissie: een samenspel van energie, symboliek, healing, kunst, creativiteit, zielsconnecties en spiritualiteit. Daar gaat mijn hart van dansen!

This is My Medicine.
SHANTI_by_LandaPenders-16.jpg
SHANTI_by_LandaPenders-12.jpg

Safe Space
Een heilige ruimte

Ik heb een heilige en veilige ruimte gecreëerd. Een Safe Space. Een betoverende privéruimte waar de ancient art of Sacred Tattooing en spiritualiteit samenkomen.

 

Deze ruimte draagt en verwelkomd je. Hier wordt elke ervaring bijzonder en liefdevol.

Het is een plek waar je je welkom en thuis mag voelen. Een plek waar er écht ruimte en tijd is voor jou. Een plek waar jij je vrij mag voelen. Zachtheid is hierin key. We mogen verzachten, vertragen, gewoon Zijn én ervaren. De ruimte draagt ons. 

Belofte
My promise to you

Ik werk intuïtief en met energie. Ik ben een facilitator en een gids. Ik voel heel sterk de verantwoordelijkheid van wat ik doe. Ook ben ik mij erg bewust van wat ik vraag: jouw tijd, commitment aan ons proces, een investering, bewustzijn, overgave, vertrouwen. Tegelijkertijd is dit ook precies wat ik aan jou geef als je de Journey met mij aangaat. Het is een energie-uitwisseling.

Ik ben mij erg bewust van de energie die het kan vragen en kan geven. Tijdens ons samenzijn zal ik constant de veiligheid bewaken en zal ik écht aanwezig zijn, mét jou en vóór jou. 

Ik hoor jou en ik zie jou, 

 

Dat is mijn belofte.
SHANTI_by_LandaPenders-52.jpg
IMG_8794.jpg

Mediumschap
Samenwerken met de ongeziene wereld

Ik verweef mijn mediumschap in mijn werk als Tattooist. Mediumschap voor mij is zowel een verrijking als een verdieping in mijn leven. 

Het houdt me gegrond en geankerd terwijl het me laat reizen door verschillende dimensies heen. Het is magisch en liefdevol. Het is allesomvattend.

Het versterkt mijn intuïtie, zorgt ervoor dat ik contact kan maken met Zielen en houdt mij en mijn intenties zo zuiver mogelijk. 

In Readings en in de Tattoo Ceremonies kunnen er boodschappen doorkomen vanuit de ongeziene wereld. 

bottom of page