top of page
20220712091629_IMG_3466_1.jpg
Am I Ready?
Ready to
embark on a spiritual journey with me? 

Soms voel je iets gewoon, vanuit het diepste van je Ziel.
Dat het zo mag zijn. 
Dat dit de volgende stap is. 

Ik wil je vragen om de keuze om bij mij te komen, heel bewust te maken.
Niet impulsief maar doordacht.
 
Doorvoelen wat deze keuze betekent.
Don't take it lightly. Ik vraag om commitment omdat ik deze ook geef

Am I ready?

IMG_8794.jpg

Am I ready?
Om te geven en te ontvangen?

In een wereld waar alles snel en gehaast moet, neem ik uitgebreid de tijd voor jou. Tijdens de ontwerpfase stem ik mij op jou af. Ik tune in op jouw energie. Ik mediteer. Dit vraagt absolute aandacht. Ook in tijdens de Ceremonie geef ik je mijn volledige aandacht en energie. Mijn ruimte is een privé studio dus jij bent het middelpunt en samen creëren wij een sacred Ceremonie. Het is jouw dag, waarin ik zorg dat ik volledig afgestemd ben op jouw energie en jouw proces. Ik bereid mij hier zowel fysiek als energetisch op voor. Zodat we er samen een mooie en liefdevolle ervaring van maken.

 

Are you ready?

How do I know?
Je kunt het voelen.. 

Wanneer weet je dat je klaar bent voor deze Tattoo Journey?

Je voelt een JA, door je hele lijf. Dit is wat je (onbewust) zocht.
Je hebt dit doordacht en doet dit niet impulsief.

 

Connectie

Ik vind het ontzettend belangrijk dat we allebei open staan voor onze Connectie en ons bewust zijn van onze reis samen. Ik zal je open en met liefde ontvangen in mijn studio. Mijn Safe Space. Om ook voor mijzelf een Safe Space te creëren, zal ik ook altijd eerlijk zijn als ik het gevoel heb dat we niet helemaal matchen.

 

Wat vraag ik van jou?

Belangrijk vind ik dat je de Tattoo als een onderdeel van jou gaat zien. Dat je je bewust bent van het energetische aspect en je je bewust bent van de liefde en de tijd die we er beiden in stoppen. 

Dat je bewust omgaat met ons proces dat proces bestaat uit verschillende fases; je hebt een gevoel dat je iets wil markeren in de vorm van een Tattoo, je maakt heel doordacht een afspraak bij mij, je werkt naar de afspraak toe en in deze periode kunnen zich beelden/dromen/symbolen aandienen met een diepliggende betekenis voor je die we in het ontwerp kunnen integreren, maar vergeet hierin ook zeker niet de fase onze Ceremonie. Het proces stopt hier niet, er gaat zich nog van alles ontvouwen en wees je hier bewust van; stel je hier voor open.

Ik wil je vragen om de keuze om bij mij te komen, heel bewust te maken. Doorvoelen wat deze keuze betekent. Don't take it lightly. Ik vraag om commitment omdat ik deze ook geef. 

Passend

Dit is niet voor iedereen passend en dat is okay. Het is bestemd voor de mensen die dit écht diep van binnen voelen. De Wild & Free Spirits. Die dit zien als een investering in zichzelf. Als een stap in hun Soul Journey. Een transformatieve stap in een langlopend proces. 


Voel jij nog steeds een JA?
 

SHANTI_by_LandaPenders-51.jpg
bottom of page