top of page
20240613153809_IMG_2358222.jpg

Tattoo Rituelen Guidance

Ik neem je mee ...

20240613154149_IMG_2383222.jpg

Wil jij op een bewuste manier jouw Tattoo gaan ontvangen?Ik begeleid je in deze online guidance stap voor stap zodat jij straks zelf een onvergetelijke en bewuste ervaring kunt creëren!

NU MET KORTING: 
van €77   voor €44


 

20240613154016_IMG_2375222.jpg

Transformeer je Tattoo-Ervaring

Ontvang en Veranker je Tattoo op een Dieper Niveau.

Ik heb eindelijk mijn belangrijkste & krachtigste Rituelen

voor het ontvangen van een Tattoo gebundeld in een online guidance. In deze unieke Guidance neem ik je stap voor stap mee in hoe jij deze zelf kunt uitvoeren zodat jij je Tattoo-ervaring naar een hoger niveau kunt tillen.

 

Ontdek hoe je door middel van bewuste Rituelen een diepere connectie kunt maken met je nieuwe Tattoo.

Deze online Guidance is ontworpen voor iedereen die meer wil dan alleen "een plaatje" en echt gaat voor het verankeren van betekenis en intentie. Zodat je voor en na het ontvangen van je Tattoo bewust contact kan maken met jezelf.

Zodat jij met liefde kunt terugkijken op jouw hele

Tattoo Journey.

20240613154149_IMG_2383222.jpg

Rituelen zijn belangrijk

Zelf kan ik me nog alles herinneren rondom het ontvangen van mijn tattoos. Ik weet nog waarom ik ze wilde, hoe ik me voelde in die periode, wat er speelde, en zelfs welke gesprekken ik voerde. Het zijn echte ankerpunten.

 

Omdat we ons al zo bewust zijn van deze ervaringen, is het zo belangrijk en van zoveel waarde als wij bewust omgaan met de periode voorafgaand aan en na het ontvangen van de Tattoo. Je lichaam is zich aan het voorbereiden hierop en heeft tijd nodig om te integreren.

Daarom zijn rituelen van zo'n belang; die kunnen ons helpen bewustzijn te creëren, mindful hiermee om te gaan, en onze verbinding en intentie neer te zetten.

 

In deze online Guidance begeleid ik jou hierin. Ik weet na jaren ervaring wat werkt en wat echt impact heeft.
 

Waarom deze Guidance  
volgen?

Een Tattoo neem je mee voor de rest van je leven dus is het van belang dat jij een fijne ervaring maakt van het ontvangen hiervan! Dankzij deze Guidance ervaar jij;

 • Bewuste Verbinding: Creëer een diepere, bewuste verbinding met je Tattoo.
   

 • Persoonlijke Betekenis: Veranker je Tattoo met persoonlijke intentie en betekenis.
   

 • Rituele Voorbereiding: Bereid je geest en lichaam voor op een transformatieve ervaring.
   

 • Unieke Begeleiding: Ontvang stapsgewijze begeleiding voor elk ritueel.
   

 • Blijvende Impact: Maak van je Tattoo een levend symbool van je persoonlijke reis en groei.

20240613154605_IMG_2420222.jpg
20240613154036_IMG_2379222.jpg

Kijk mee met mijn Rituelen.

Dankzij deze Guidance kun jij straks met liefde terugkijken op het ontvangen van jouw Tattoo.

REVIEW

"Ik heb geleerd om dieper te verbinden met mijn Tattoo. De rituelen hebben me geholpen om bewuster en met meer intentie mijn Tattoo te ontvangen."

Werken met de
Natuur

✨ Ontdek de zuiverende kracht van water, Leer technieken om water te gebruiken voor zuivering en intentie.

✨ Verbind je met de transformerende energie van vuur. Dit ritueel helpt je om oude patronen los te laten en ruimte te maken voor de nieuwe energie die je Tattoo met zich meebrengt. Leer hoe je vuur kunt gebruiken als een krachtig symbool voor verandering en vernieuwing.

✨Leer technieken om je nieuwe Tattoo te verankeren in je geest en ziel zodat je een blijvende connectie kunt maken. 
 

20240613154339_IMG_2402222.jpg
20240613153809_IMG_2358222.jpg

Voor wie is dit?
Jij...

Deze cursus is speciaal ontworpen voor iedereen die hun Tattoo-ervaring naar betekenisvoller niveau wil tillen. Of je nu al een afspraak hebt gepland voor een nieuwe tattoo of dit nog overweegt, deze Guidance biedt jou de tools en Rituelen om een bewuste en magische connectie te maken met je nieuwe kunstwerk. Deze cursus is voor jou als je:
 

 • Een Nieuwe Tattoo Hebt Gepland: Je hebt een afspraak gepland voor een nieuwe tattoo of bent van plan er een te laten zetten. Deze Guidance helpt je om je voor te bereiden en de ervaring te verdiepen.

 • Dieper Wil Connecten: Je wilt op een bijzondere en oude manier connecten met je nieuwe tattoo, waarbij je meer doet dan alleen een plaatje op je huid laten zetten.

 • Niet Vies Bent van een Beetje Magie: Je bent niet vies van een beetje magie en staat open voor rituelen die je helpen om je intenties en verbinding te verankeren.

 • Openstaat voor Nieuwe Ervaringen: Je staat open voor nieuwe ervaringen en bent bereid om met een open geest de kracht van rituelen te ontdekken en toe te passen.

 • Persoonlijke Betekenis Wil Toevoegen: Je wilt dat je tattoo een diepere, persoonlijke betekenis krijgt en meer wordt dan alleen een visuele toevoeging aan je lichaam.

 • Een Diepere Connectie Wilt Met Je Lichaam: Je wilt een diepere connectie maken met je lichaam en de veranderingen die het ondergaat tijdens het ontvangen en integreren van een tattoo.
   

Rituelen

Rituelen zijn heel belangrijk in mijn leven en verbinden mijn innerlijke zelf met de ongeziene wereld. Ik voer ze dagelijks uit, wat me helpt om beter in contact te komen met mezelf en de spirituele dimensies om ons heen.

Ik heb geleerd hoe krachtig rituelen kunnen zijn en hoe ze meer betekenis kunnen geven aan verschillende aspecten van het leven. Een van de meest bijzondere toepassingen van rituelen is in de Tattoo-ervaring. Voor veel mensen is een Tattoo niet alleen een esthetische keuze, maar ook een diep persoonlijke en spirituele handeling. Rituelen kunnen deze ervaring enorm verrijken en geven diepte aan het ontvangen ervan. 

REVIEW

" Ik heb de rituelen als heel erg prettig ervaren. Echt iets wat er bij hoorde, wat voor mij heel goed voelde. "

IMG_0342.JPG

Ik ben Shanti

Jouw gids op deze Soul Journey

Vier jaar geleden zag mijn leven er compleet anders uit. Mijn HRM-diploma lag te verstoffen terwijl ik in de zorg werkte, een baan die me eigenlijk helemaal niet gelukkig maakte. Het voelde alsof ik vastzat in een moeilijke periode, mijn creativiteit was ver te zoeken. Ik wist diep van binnen: er moet iets veranderen.

Voordat je verder leest, houd dit in gedachten: op dat punt in mijn leven was mijn enige "ritueel" het kopje koffie in de ochtend en was mijn "spiritualiteitsniveau" tot ver onder het vriespunt gedaald.

En toen, op een dag, ontving ik een heldere boodschap vanuit een ongeziene wereld: "Jij gaat Tatoeëren." Het was een bizarre wending in mijn leven. Plotseling werden mijn ogen geopend voor nieuwe mogelijkheden en ik stortte me er volledig op om binnen een jaar mensen te kunnen ontvangen voor Tattoo Ceremonies.

Inmiddels zijn Rituelen zo verweven in mijn leven. Ik houd ervan. ze geven me houvast, geven me de kans om te blijven spelen. 

20240613154036_IMG_2379222.jpg

Praktisch:

Na aankoop van de Guidance, ontvang jij een mail en kun je de "cursus" volgen via Huddle. De Guidance bestaat uit video's en tekst. Je kijkt mee met mijn belangrijkste Rituelen zodat jij deze zelf kunt uitvoeren.

 

Het gaat in dit geval alleen om de online Guidance en niet om een Tattoo Sessie of Ceremonie. 

Omdat het gaat om een online product, kan er na aankoop geen terugbetaling worden gedaan.

Je kunt betalen in twee termijnen van €22.

Wanneer je de betaling hebt voldaan, ontvang je vanzelf een mail om je aan te melden bij Huddle. 

bottom of page